Everspring Шуко

EVR_AN1802
Everspring
4.800мкд
Вклучено ДДВ: 732мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Со помош на овој Z-Wave шуко адаптер од Everspring секој електричен уред во вашиот дом може да биде паметен. Едноставно сместете го уредот во штекерот и приклучете го апаратот на него.

Повеќе немора да се грижите дали сте исклучиле некој апарат ако веќе сте излезени од дома. Едноставно проверете ја состојбата и вклучете или исклучете го уредот.

Максимална излезна моќност 1500W

Веб страната користи cookies.