Everspring Flood sensor (поплава)

EVR_ST812
Everspring
3.450мкд
Вклучено ДДВ: 526мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Овој сензор детектира протекување на вода и испраќа аларм доколку установи некакво протекување на вода. Сензорот може да биде оддалечен од уредот дури до 3м. Уредот може да се вгради на било која рамна површина со завртки или двојнолеплива лента. Напојувањето е преку батерии и воедно доколку не е забележана никаква акција уредот е во состојба на мирување. При детекција на поплава уредот испраќа сигнали до контролерот во системот за извршување на понатамошни препрограмирани акции (затварање на вентили, вклучување на аларм, исклучување на струја во објектот итн). Уредот покрај интеграцијата со системот и контролерот овозможува и самостојно управување до 4 различни модули.
Веб страната користи cookies.