Smart HOME ви нуди комплетни електро-инсталатерски услуги. 

Изведба на електрични инсталации во стамбени и деловни објекти. Комплетна изведба на електрични инсталации во згради вклучувајќи и нисконапонско вмрежување (кабловска и оптика)

  • Шемирање на ГМРТ
  • Поставување на громобранска и лента за замемјување;
  • А-Тест на громобранска инсталација и заземјување;
  • Положување на кабел во објект со сечење на канали за истиот;
  • Поставување дозни и врзување на истите;
  • Инсталации на спратни табли;
  • Монтажа на расвета, грејни тела и останати завршни работи.

Smart HOME ви нуди и материјали по конкурентски цени. Кабли, дозни, црева, прекинувачи, штекери, осигурачи, табли, LED осветлување итн. Целиот асортиман можете да го најдете во нашата продавница.

Референтна листа на задоволни клиенти

Гостилница Челик

Македонска Куќа - Скопје

Амбиент ДООЕЛ

ЕУ Визион Стандарт

Copy Tech

Астера

Бо-Јо Комерц

СИТИ Констракшн

 

 

Joomla templates by JoomlaShine